Udtalelser

Her er nogle af de tilbagemeldinger,
jeg har fået fra mine modtagere af reiki

Som du kan se, kan det både være meget konkrete og mere abstrakte oplevelser – både under behandlingen og i tiden efter.

“Vågner op i det bedste humør (længe siden sidst). Mærker ikke noget i skuldrene, hvilken lettelse – min nakke virker ikke så stiv mere, og jeg har mindre hovedpine, så skønt! Mange tak for din healing. Jeg vil rigtig gerne prøve igen, det har en helt utrolig virkning på mig. Tusind tak for at du har vist mig den vej J, knus C. PS: total lykkefølelse i krop og sjæl!”
Kvinde, 50 år


"Lidt for meget hverdags-stress og indimellem uro i min krop. Lyder måske ikke af så meget, men hvorfor egentlig have det sådan? Jeg hører til blandt skeptikerne, har en – mener jeg selv – sund skepsis over for det meste nye, det gælder også alle former for terapi og alternative behandlingsformer. Det var derfor en meget stor oplevelse at være hos Nanette fire gange og modtage reiki-behandling. For det gjorde mig godt! Og jeg kan nu sige: Det virker! For jeg oplevede at få rigtig meget god energi bagefter, ikke bare energi til at nå noget mere min hverdag, men en ny og anden form for energi, langt mere positiv og uden den dér efterhånden lidt for velkendte uro i kroppen. En følelse af at være mere let, en oplevelse af, at ting gled mere let for mig.

Første gang hos Nanette besluttede jeg mig for at skrotte min normale skepsis og give slip – at overgive mig helt og aldeles. Det ville være at give reiki en ordentlig chance. Normalt ikke nogen let øvelse for mig, men det lykkedes – og ovenikøbet uden at jeg skulle tænke over det, det skete bare. Især de sidste to gange oplevede jeg at komme ned i et bevidsthedslag, hvor jeg aldrig har været før – og som føltes meget fantastisk. Jeg var på intet tidspunkt helt væk, sov ikke, men var til stede på en meget, meget givende og ny måde. Må også sige, at det var en oplevelse at vide, jeg bare skulle modtage – og ikke selv skulle give, som man skal i de fleste andre sammenhænge, meget befriende. Så reiki hos Nanette har jeg ikke prøvet for sidste gang."
Anne Funch


“Jeg lå på sofaen og græd af smerte. Jeg har sprunget en vandcyste. Jeg ved det, for jeg har prøvet det før. Vagtlægen havde været der, og han ville helst indlægge mig. Men jeg havde ikke lyst til at tage på hospitalet – der er jo ikke noget at gøre, det gør jo bare ondt i lang tid. Nanette, min veninde, kom på besøg. Hun satte sig ned, lagde sin hænder på mit underliv. Hun sad bare med hænderne på mig. Det var som om, der blev ’møbleret om’ i mit underliv. Efter en halv time var smerterne væk. Helt væk. Og de kom ikke igen.”
Kvinde, 47 år

 

“Jeg ringer bare for at sige, at der er altså sket noget med mig efter de fire behandlinger. Jeg kan ikke sige, hvad det er, men der er altså sket noget. Jeg har fået gjort nogle flere ting end jeg plejer, fået lidt mere energi – og min mand lagde også mærke til det, da han kom hjem fra ferie, at der var noget der var forandret hos mig.”

Kvinde, 46 år


“Jeg har normalt svært ved at sove – især med at falde i søvn. Jeg har fået en enkelt behandling, hvor jeg faldt i søvn... Jeg kan kun huske at Nanette kom til min mave – og så da jeg skulle vende mig om. Jeg var helt afslappet bagefter. De næste to nætter faldt jeg i søvn med det samme."
Pige, 12 år


"For 40 år siden skulle jeg flyve til Spanien med min kæreste. Dagen før afrejse fik jeg pludselig et angstanfald, mens vi sad og drak kaffe. Flyveturen og ferien blev et mareridt for mig. Jeg var panisk, overophedet, ude af kontrol, havde klaustrofobi og ville bare ud af flyet. Oplevelsen gentog sig, hver gang jeg skulle flyve, og jeg undgik det derfor mere og mere. 

I foråret skulle min mand og jeg til vores søns bryllup i Vietnam. Jeg skulle selvfølgelig med, selv om det indebar, at jeg skulle flyve over 14 timer hver vej.
En uge inden flyveturen kontaktede jeg Nanette, som gav mig en behandling, hvor jeg gik tilbage til den situation, jeg frygtede allermest. Jeg var tilbage i flyet, mærkede og så det hele igen og oplevede, hvad der skete inden i mig, når jeg mistede grebet. Så, hvad det var ved flyvningen, der gjorde mig bange. Det var følelsen af, at energien blev tvunget ud af mig ved start og landing – og samtidig følte jeg mig forkert i forhold til andre.

Efter behandlingen havde jeg en ny fornemmelse indeni. Jeg følte mig fuldstændig tryg, selv om tankerne stadig kredsede omkring, hvad der kunne ske. 
Det var derfor ubeskriveligt dejligt at opleve, at jeg på intet tidspunkt følge angst, panik, bekymring eller spændinger på hele turen til Vietnam. Jeg kunne slappe af, kigge ud, læse, spise, sov osv. Det gentog sig på hjemvejen. Under turen og opholdet gav Nanette mig fjernhealing et par gange, hvilket gav mig ekstra energi på rejsen.
Jeg har siden været på endnu en flyvetur – og oplevede samme lethed, overskud og selvfølgelighed omkring flyvning.
Jeg er Nanette dybt taknemmelig for denne store ændring i mit liv"
Annette Aabo