Lidt mere om Reiki

HVEM KAN HAVE GLÆDE AF REIKI?
Alle! Syge som raske, gamle som unge. Nyfødte som mennesker, der er på vej herfra. Også dine kæledyr kan have glæde af reiki.

HVOR MANGE GANGE SKAL JEG HAVE?
Healingen får de bedste betingelser for at virke optimalt, hvis du starter et forløb med fire – og helst fem – gange kort efter hinanden. Helst fem dage i træk, men da dette kan være svært, så inden for max to uger. På denne måde får du åbnet din krop og sind for healingen, får renset ud i både det psykiske og fysiske – og konsolideret healingens effekt. Efterfølgende kan du efter behov følge op med en gang om ugen, en gang hver 14. dag eller en gang om måneden, for at holde energien ved lige. Husk at de ubalancer, du kommer med, ofte har taget lang tid at bygge op. De bliver sjældent fjernet helt ved en enkelt behandling.

 

EFTER BEHANDLING
Drik vand! Da reiki kan sætte gang i fysiske udrensninger, er det vigtigt at drikke godt med vand efter en behandling. Det vil være med til at udskille de affaldsstoffer, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

VIGTIGT
Reiki-behandling erstatter ikke en lægelig behandling, men understøtter medicinsk behandling og kan afhjælpe bivirkninger. Desuden understøtter reiki også andre behandlingsformer som psykoterapi, zoneterapi, akupunktur m.fl.

REIKI ER IKKE BASERET PÅ NOGEN RELIGION ELLER TRO
– og forudsætter ikke, at du “tror på Reiki”